Nykomling
0 inlägg
Är sprillans ny här och skulle göra första frukosten. Läser att det ska vara 0,3 råa ägg... Ska jag vispa upp ägget och ta en tredjedel, eller vad?
Sedan undrar jag, om man tex gör oxrullader på lövbiff med innehåll såsom senap, persilja ost etc, hur dokumenteras detta? Rulladerna jag brukar göra består av en halv skivad lövbiff, och brukar äta två rullader till en måltid..
Vad är det för frukost du valt då?
Gissar jag att du valt en portion av ett recept som ursprungligen innehåller 3 portioner.
När jag lägger in egna recept, som t.ex. oxrulladerna du beskriver, så brukar jag väga och mäta varje ingrediens och sedan sparar jag det som en favoritmåltid, eller bara som ett eget recept.
t.ex 80 gr lövbiff, 1 msk senap, x gr ost, x gr smör (som du steker i) etc. När du spar det som favoritmåltid eller som eget recept så behöver du sedan aldrig upprepa allt utan väljer bara maträtten som du kallat den
Välkommen hit, förresten