Mycket engagerad
333 inlägg
...när man ska göra dip gjord på OLW eller Estrellas färdiga dippulver. Det blir så mycket kalorier och fett med vanlig gräddfil... Tips på vad man kan byta ut den mot? Är det någon som har recept på egengjord dip att dippa grönsaker i är det också välkommet :)
Låt den naturella yoghurten rinna av i ett kaffefilter så blir det inte så blaskigt.
Ja, så brukar jag också göra, och då går det bra med naturell lättyoughurt. Man kan ha den till dip, till olika örtsåser, till tsatziki eller vad man vill. Jättegott!
Jag kör med lättfil, men tar mindre mängd bara. 2 dL i st f 2,5 till Estrella. Jättegott med grönsaker! Oj vad sugen jag blev, länge sedan jag åt dip!
turkisk naturell yoghurt använder jag till nästan allt..även till dipp
Har nu köpt hem både kvarg och Turkisk yoghurt, ska bli spännande att prova!
Turkisk yoghurt är jättegott men vill du ha mindre kalorier och fett än i gräddfil då är det nog fel val då skillnaden är marginell. Annars är det väldigt gott som mellanmål med lite honung på men det drar lätt iväg kalorimässigt tyvärr.
Hej, ja jag menar paprikapulver.