icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ang egen-bakat bröd

På gång
15 inlägg
13 september 2010 18:31

Hej.Jag undrar en sak. Jag äter till frukost bröd jag gjort själv, men hur skriver jag in det i matdagboken ? Brödet består ju av många olika grejer.MvhMartina

  • Veteran
    1230 inlägg
    13 september 2010 19:55

     Det finns trådar som redan har frågat om detta

    Kolla andra trådar innan du själv skriver en tråd för det blir många samma trådar
     

  • Utmärkt medlem
    712 inlägg
    13 september 2010 20:08

    Då för du in alla ingredienser, inte svårare än så. Lägg till det under dina egna livsmedel, "Limpan" sen tar du den totala summan för hela bakningen (Kolhydrater/Fett/Protein) och skriver sedan in att en portion (en brödbit) är si och så många gram, så kan du enkelt föra in det i matdagboken senare när du äter det.

  • Utmärkt medlem
    927 inlägg
    13 september 2010 21:45

    jag tar det som jag tror är närmast tex har jag bakat på rågsikt så letar jag efetr ett rågsiktsbröd,en hel del av bröden jag gör gör jag en hel del höftning i eller så har jag i saker som inte finns (tex surdegsgrund eller liknande... det finns en heel del av saker som jag använder som inte finns att söka på)

  • Veteran
    1230 inlägg
    14 september 2010 15:02

    Nu försöker vi igen då tydligen inte detta kom med Allt nåt strul med denna sidaSkulle kopiera en text vilket funka men sen puts väck Det finns trådar som redan har frågat om detta Kolla andra trådar innan du själv skriver en tråd för det blir många samma trådarmen här ett svar på vad du kan göra: Du kan skapa ett eget recept på receptsidan Eller kan du lägga in ingredienserna som en måltid som vanligt i matdagboken. Det bästa är nog att lägga det som ett eget recept. Viktigt är att du väljer livsmedel från livsmedelsdatabasen, annars blir de ej beräknade.