icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Apropå ädelost

Veteran
5951 inlägg
28 maj 2010 19:34

Undrar just om det finns något i ädelost man behöver, eller är det bara en svaghet hos mig, det där med ädelost (t ex Kvibilles whiskeyädel eller gorgonzola)?

  • På gång
    24 inlägg
    29 maj 2010 19:22

    Roquefort fårmögelost på Pepparkakor är lika livsnödvändigt som luft :)

  • Utmärkt medlem
    651 inlägg
    29 maj 2010 20:36

    Testa ädelost på tub - en smalare variant till t ex såser. All ädelost är gott - men då får man välja bort något annat. Själv väjler jag bort mycket för att få in bluecheesedressing i min menue...........

  • Veteran
    5951 inlägg
    30 maj 2010 01:34

    Skönt att det inte bara är jag som är svag för ädelostar :-)

    Jag är beredd att försaka en hel del för att få plats ed ost, ska jag nog erkänna. Vara utan ... nej, det kan jag inte tänka mig!

    Salta kex med olika ädelostar, pepparkaka med ädelost eller broccoli-ädelostpaj är ju så gott att det är värt att längta efter!

  • Mycket engagerad
    349 inlägg
    30 maj 2010 07:44

    Ädelost är ett måste. Jag älskar ost, kex och rött vin. Det äts ju inte varje dag eller vecka men är det fest så är det fest. Så resonerar jag.