Mycket engagerad
162 inlägg
Hej! Gjorde pudding på 1 msk frön och 1 dl kokosnötsmjölk (alpro), lät stå över natten, men den är fortfarande som soppa.... Vad göra? Kan jag rädda den på nåt sätt? Skulle jag haft annan fördelning på frö och vätska?
fyllde på så det blev 2dl vätska och 3 msk frön, började tjockna efter en stund!
kanske blir kvällsmat
Jag gjorde på 1 1/2 msk chiafrö och 1 dl mandelmjölk och det blev bra. Har även provat med 1 dl lätt vaniljyoghurt och 1 1/2 msk chiafrö och det blev ännu bättre
Jag gör min chiapudding på 1 dl mjölk o 2 msk frön. toppar sen med frysta eller lättinade bär. Mumsigt!
Beror väl på hur lös eller fast man vill ha det. För mig stämmer det rätt bra med 2 msk chiafrön och 1,5 dl vätska (jag brukar blanda mjölk och lite grädde med vaniljpulver).
Jag har 1/2 dl chiafrön och 2 dl kokosmjölk. Det blir fast och fint. :)