Engagerad
83 inlägg
Vilken choklad är "godkänd" att ha till desserter enligt Lchf? Jag har kollat massor ute på stan men jag tycker alla innehåller mycket kolhydrater. De lägsta hade 14 kolhydrater.
Från 86% upp till 100% Ju renare från tillsater desto bättre. Äkta kakao alltså ingen ljus sockerstinn Marabou
Men jag kollade igår på massa mörk choklad på ica o coop men alla innehåller mycket kolhydrater enligt mig. 14 som var lägst tycker jag är mycket. Hur många kolhydrater är "bra" choklad?
14 är helt ok i choklad eftersom du äter en sådan liten bit(meningen är iallafall att du ska äta en ruta eller två och inte hela förpackningen) och då blir det inte så många kolhydrater du får i dig. Sen finns det speciell choklad att beställa, utan "kolhydrater" http://www.carbzone.se/low_carb_morkchoklad.html (den innehåller visserligen kolhydrater men inte socker utan maltitol som är snällare mot blodsockret)
14g kolisar är ju i 100g så tror inte du äter mer än en halv chokladkaka. Själv blir jag helt mättad på en 4dels liten ruta då choklad suget blir som störst. vaargen har du smakat carbzone chokladen??
Tack så hjärtligt för svaren
MissMullig: tyvärr inte :(
Vaargen Jag tror den är rätt bitter