Veteran
5951 inlägg
När man lägger in egna livsmedel, t ex en ny sorts sill, förutsätter uträkningen därefter att det är mättat fett man matat in eller hur räknar den ut det?För jag får orimligt höga värden på mättade fetter sen jag började äta sill, det är därför jag funderar.
Har suttit och klurat lite nu...Börjar inse att eftersom jag använder en hel del egna livsmedel ska jag nog inte lita på statistiken över olika typer av fetter etc eftersom det mig veterligen inte räknas in annat än i den totala andelen fett i kosten.Och med samma logik kan jag inte heller lita på statistiken över vilka vitaminer och mineraler jag fått i mig eftersom t ex Abbas krämiga västkustsill som jag lagt in själv inte innehåller något sådant alls (enligt statistiken alltså, i verkligheten är sill proppat med annat nyttigt också).
Lägger du in eget livsmedel kommer fett endast att visas i cirkeldiagrammet. Dvs fett läggs inte till i staplarna. Likaså för vitaminer och mineraler.
Vi kommer att erbjuda ett plusmedlemskap så småningom, där du kommer kunna specificera mättat fett, omättat fett, vitaminer, mineraler m.m.
Men då kommer man inte kunna använda varandras inlagda livsmedel längre, eller kommer det att begränsas så att livsmedel inlagda av medlem med plusmedlemskapbara kan användas av andra medlemmar med plusmedlemsskap?