Mycket engagerad
162 inlägg
Hittade ett recept jag tänkte testa där det ska vara fiberhusk, kan jag byta till pofiber om jag inte hittar det?
Går säkert bra. Jag tror dock inte pofiber binder lika mycket vätska som fiberhusk, men det är ju bara att prova och i så fall ta lite mer pofiber, eller hur.
tack, får se vilken av dem jag hittar! Pofiber vet jag finns, har också för mej att jag sett fiberhusk...
Denna sort brukar finnas i de flesta butiker, iaf här i krokarna. Samma som fiberhusk, bara en annan tillverkare. http://finaxglutenfritt.se/produkter/psyllium/
Tycker att fiberhusk ger slemmiga köttfärsbiffar.
Fast man behöver väl varken ha fiberhusk eller pofiber i köttfärsbiffar?!
Det används snarare som ersättning för mjöl som bindemedel i bröd o.dyl. Vill man ha bindemedel i köttfärsbiffar så passar ägg bättre. För fiberhusk blir ju lite slemmigt eftersom det binder så mycket vätska.