icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

fiberhusk eller pofiber?

Mycket engagerad
162 inlägg
8 februari 2015 10:32

Hittade ett recept jag tänkte testa där det ska vara fiberhusk, kan jag byta till pofiber om jag inte hittar det?

  • Veteran
    3541 inlägg
    8 februari 2015 10:41

    Går säkert bra. Jag tror dock inte pofiber binder lika mycket vätska som fiberhusk, men det är ju bara att prova och i så fall ta lite mer pofiber, eller hur.

  • Mycket engagerad
    162 inlägg
    8 februari 2015 14:52

    tack, får se vilken av dem jag hittar! Pofiber vet jag finns, har också för mej att jag sett fiberhusk... 

  • Veteran
    1881 inlägg
    8 februari 2015 14:59

    Denna sort brukar finnas i de flesta butiker, iaf här i krokarna. Samma som fiberhusk, bara en annan tillverkare. http://finaxglutenfritt.se/produkter/psyllium/

  • Engagerad
    58 inlägg
    18 februari 2015 10:35

    Tycker att fiberhusk ger slemmiga köttfärsbiffar.

  • Veteran
    3541 inlägg
    18 februari 2015 19:48

    Fast man behöver väl varken ha fiberhusk eller pofiber i köttfärsbiffar?!

    Det används snarare som ersättning för mjöl som bindemedel i bröd o.dyl. Vill man ha bindemedel i köttfärsbiffar så passar ägg bättre. För fiberhusk blir ju lite slemmigt eftersom det binder så mycket vätska.