icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Frysa in vin?

Veteran
5951 inlägg
6 augusti 2016 14:28

Visst var det väl möjligt att frysa in vin som iskuber, väl, eller har jag drömt det?

Jag letade här på MD för jag var så säker på att jag fick tipset här att spara vin i sån där mojäng man gör iskuber i så att man bara tar några kuber sen när det är dags att göra gryta men nu hittar jag inte inlägget. Jag har inte testat än, mest för att frysen är erbarmligt full, men om det bli plats kanske man ska göra det? Eller förvandlas vinet till något vidrigt om man fryser in det?

 

  • Veteran
    5096 inlägg
    6 augusti 2016 15:24

    Hej LadyG!

    Det går alldeles utmärkt att frysa vin i iskuber, det är dessutom en riktigt bra idé!

    Trevlig lördag!

     

  • Veteran
    5951 inlägg
    6 augusti 2016 15:27

    Tack Johan! Vad bra, då ska jag försöka göra plats i frysen så slipper jag hälla ut det som blir över! Ha en trevlig helg du också!

  • Veteran
    5096 inlägg
    6 augusti 2016 15:47

    Tack :-)