icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Hjälp tack :)

Nykomling
4 inlägg
13 december 2012 13:11

Köpte broccoli i söndags och eftersom jag inte hade plats i kylen för den la jag den i skafferiet. Idag hade jag tänkt att tillaga en god broccolisoppa som jag hittade recept till här på matdagboken. Men den är gul? Kan man fortfarande äta den? :O Orkar verkligen inte bege mig ut i snön och kylan då jag varit sjuk i flera dagar och känner mig fortfarande krasslig. Men känns så himla synd att slänga. Någon som vet, kan man äta den ändå?

  • Veteran
    3541 inlägg
    15 december 2012 02:43

    Ja det går bra så länge den inte möglat. Men den har tappat mycket av sina vitaminer. Glöm inte att du kan äta stocken också.

  • Nykomling
    4 inlägg
    15 december 2012 20:46

    Jag vågade faktiskt inte äta den så min sambo köpte nya. Men då vet jag det till nästa gång :) Tack för hjälpen!