icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Hur registrera kycklingklubba utan skinn?

Mycket engagerad
132 inlägg
26 juli 2010 20:45

Hur många kalorier kan en kycklingklubba med ben men utan skinn innehålla per 100 gram och hur ska detta registreras? Det finns inte med i listan för olika livsmedel.

  • Veteran
    5951 inlägg
    27 juli 2010 14:07

    Man registrerar väl enbart den ätbara delen av maten ändå? Ben, skinn eller i förekommande fall apelsinskal, kärnhus, blast eller rötter registrerar man väl aldrig ändå?Jag skulle registrera det som kycklinglårfilé u skinn, det borde vara i det närmaste identiskt.

  • Mycket engagerad
    132 inlägg
    27 juli 2010 18:31

    Tack för svaret. Jag inser att det är så jag måste göra från och med nu, åtminstone när det gäller kyckling med ben. I vanliga fall väger jag alla ingredienser råa.