icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Istället för ägg?

Nykomling
1 inlägg
19 november 2014 10:41

Hej! Jag är nyfrälst LCHFARE och är jättenöjd med hur jag mår med kosten. Är dock äggallergiker och undrar om någon här vet något ersättningsmedel för ägg som "fluff- och bindningsmedel"? Tidigare har jag använt 1 tsk bakpulver istället för 1 ägg, men bakpulver är väl nästan enbart kolhydrater?

 

  • Mycket engagerad
    424 inlägg
    19 november 2014 18:46

    Fiberhusk binder ganska bra, men det blir lite segt och "slemmigt" :) Även kokosnötmjöl binder bra.

  • Nykomling
    1 inlägg
    19 november 2014 23:40

    Åh, tack! Det ska jag testa! 

  • På gång
    36 inlägg
    28 november 2014 18:29

    Linfrön. Koka dem i lite vatten så får det samma konsistens som ägg.