På gång
24 inlägg
Jag har börjat fundera på julmaten. Vill ha fisk, vegetariskt och förmodligen en julskinka. Samt något sött också... Då inställer sig frågorna:
- Vilka sillinläggningar är "bäst"? (jag gör gärna egna!)
- Finns det något "smalt" recept på gravlaxsås?
- Har någon ett gluten- och sockerfritt recept på fruktkaka (sådan där "tung" som ska stå några dagar och gotta till sig)?
Tacksam för råd och tips!
Jag har bara provat lägga in sill med sötningsmedel....men tyckte det blev beskt istället. Äter numera mindre av den vanliga inläggningen. Det kanske finns här under recepten Eller googla på det. Lycka till. 🌹👍
Mitt tips är att göra de vanliga sillarna, såsen och fruktkakan, -alla alternativ blir mindre goda. Ät bara lite av varje och njut !
Jag tror inte sillarna drar åt sig så mycket av inläggningen, så ta lite mindre av de med klart spad och njut av det du äter.