Måste man väga allt man lägger in i matdagboken? Trodde inte jag skulle behöva det. Undrar även om man på nå vis kan få reda på hur äggröra utan mjöl (fin äggröra) är gjort enligt dem, tycker inte att det blir rättvist att välja det när man inte vet om det är lika som jag gjort. Hur gör ni när ni lägger in sakerna. Detta är min första dag här och jag känner att jag har noll koll. Sen är jag lite fundersam på inom vilka ramar diagrammen ska ligga, vilka ska man ha mest fokus på? Känner mig verkligen som en nybörjare som inte har nån koll, så mottager gärna massor av tips, råd och allt som hör till...
Nykomling
2 inlägg
Välkommen hit! Om jag är osäker på ett recept, te x äggrör, så lägger jag in ett eget på det. Annars kan man lägga in under "Egen kaloriberäknad måltid", om man vet hur mkt det är.
Hej och välkommen hit! Om du vill uppnå bästa resultat är det bra om du väger i alla fall till en början. Det är ganska svårt att uppskatta matmängd om man inte är van. Instruktionsvideo på hur man läger in mat: http://www.youtube.com/watch?v=_4ROUxK2a9k Instruktionsvideo hur man lägger in recept: http://www.youtube.com/watch?v=lotzKu08Cbk&feature=related Instruktionsvideo på hur man kopierar från våra färdiga menyer: http://www.youtube.com/watch?v=scq3S8hTEoY&feature=related Lycka till!
Det skulle ju vara hemskt bra om instruktionerna gick att skriva ut......minnet är kort :)