Nykomling
3 inlägg
Jag ska börja äta efter Lchf metoden, och jag tycker om fika bröd. Jag ska göra en kladdkaka a´la Lchf metoden. Men nu till min fråga: kan man frysa in en kladdkaka?? Eller kan den stå i formen i köket, dagen innan den ska ätas??
Åh, kladdkaka (dreglar lite)... Borde ju gå att frysa. Jag har hört att man kan göra på mandelmjöl på något sätt. Hakar på i tråden för att inte missa viktig info.
Tack för informationen! man gör kladdkakan på mandelmjöl och kokosmjöl, och stevia. Jag ska göra kladdkakan till jul som efterrätt.
Jag råkade trycka på ngt så det kom upp att din inlägg ska granskas, ber om ursäkt för min klumpighet. Jag är ny här, så jag hoppas du förstår att jag inte visste vad jag tryckte på. Hur får man bort att det ska granskas??
Den här kladdkakan är gudomlig: http://56kilo.se/lc-lchf-kladdkaka/ Den gjorde jag dagen innan den skulle serveras och det var inga problem!
Ingen fara - det lär ju passera ;-) Ahhh, recept... Dreglar lite mer...
Ok tack! jag ska göra kladdkakan dagen innan julafton, ska bli gott.
Visst kan man frysa kladdkaka (åtminstone vanlig sådan) men chokladglaseringen kan se lite grådaskig ut. Det bästa är att frysa in och glasera efteråt.
Det finns väl halvfärdig kladdkaka att köpa i butik som gräddas färdigt i ugn, så då borde det gå att göra likadant själv. Fast ska du göra den dagen innan så funkar det ju utmärkt. Kladdkaka brukar bli bättre dagen efter när den fått stå till sig lite. Mmm.