icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Mat på kinesisk restaurang

Mycket engagerad
132 inlägg
23 september 2010 22:38

Hej!Har någon av er någon aning om hur mycket ris det brukar vara i en skål ris på kinesiska restauranger? Vet någon dessutom hur mycket räkor det kan vara i rätten med scampi och blandade wokade grönsaker? Hur mycket fett och vad för sorts matfett kan rätten tänkas innehålla. Jag vet inte riktigt hur och vad jag ska registrera det.Tacksam för svar.

  • Mycket engagerad
    237 inlägg
    24 september 2010 06:14

    Omöjligt att ens gissa för någon annan, olika för olika restauranger. 

  • Veteran
    5096 inlägg
    24 september 2010 09:21

    Svårt att säga men jag gissar att de mindre standardskålarna innehåller mellan 200-250 gr kokt ris. Jag menar de skålar som kocken använder som mall för riskuporna som brukar serveras på vissa kina och thairestauranger..

  • Mycket engagerad
    132 inlägg
    24 september 2010 19:54

    Tack för svaren. Då blir åtminstone riset korrekt registrerat.