icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Mat på resturange

Nykomling
4 inlägg
16 mars 2011 19:18

Nu nalkas mitt resturange besök och jag vet inte vad jag skall ta ..hur jag än räknar så hamnar jag på massa kalorier och då räknar jag bara med huvudmålet...bara tanken att ta en förrätt är ju helt otänkbart. Hur gör ni tex när ni går på thaibuffe?? Motionerar hela dagen innan ;) eller bara njuter och inte bryr er så mycket utan tar igen det ändå..asg jag vet inte

  • På gång
    16 inlägg
    16 mars 2011 20:03

    Tycker inte du ska bekymra dej för mycke över ditt restaurangbesök. Njut för stunden. Bara för att det blir en massa kalorier denna gång betyder det inte att du förstört allt det du gjort innan eller det du kommer att göra efteråt. Visst -tänk dej för - vad vill du verkligen ha. Vad jag kan utläsa är inte detta något som du gör var och varanna dag så njut av ditt restaurangbesök:-) Ha det så trevligt...

  • Veteran
    1354 inlägg
    17 mars 2011 06:32

    Jag skulle försöka undvika friterat och och såser. Där kan du ha både fett- och sockerfällor. Alltså äta så "ren" mat som möjligt. Och mycket råa grönsaker. Och det är klart att du ska njuta av maten, men för egen del tycker jag det är lättare att njta när jag inte behöver fundera så mycket på vad jag stoppar i mig. Egentligen. Så har jag lärt mig att man inte ska äta "på kredit". Planerar jag in ett överskott försöker jag göra av med det INNAN, istället för efter. Efter blir sällan av. Och man kan äta allt, men inte alltid. Ha det jättetrevligt på restaurangen. Det är det viktiga. I morgon kommer en annan dag! PEPP!

  • Nykomling
    4 inlägg
    17 mars 2011 13:22

    Okej tack, ja det är ju precis som ni säger man får bara tänka sig för men ändå njuta ♥