På gång
36 inlägg
Kan tänka mig att många tar sig arbetet att lägga in mer märkesspecifika livsmedel, då tex olika brödtyper kan skilja sig ganska mycket i energiinnehåll. Finns det nån plan på att låta oss ta nytta av varandras inlagda livsmedel på något sätt, om inte annat för att spara tid att lägga in livsmedlena och i längden spara plats i databasen... Man kunde tex ha en liten bock där man kan ange "Får nyttjas av andra" eller dylikt?
Tycker mig se tendenser till att en sådan funktion finns trots allt, bra! :)
Du kan gå in i andras matdagböcker och kopiera livsmedel därifrån. Men det är upp till dig själv att kontrollera att värdena stämmer. Min tanke var till en början att kontrollera alla livsmedel som medlemmar lagt in och sedan lägga dessa till livsmedelsdatabasen men det tog för lång tid...
Hehe, förstår det ;) Tack för tipset, ska kolla den funktionen! Och tack för en suverän sajt!! Jag var själv på väg att utveckla nåt liknande, tills jag snubbla över denna, och jag menar... varför uppfinna hjulet igen, du/ni har gjort ett jättebra jobb och jag gillar att ni har direkt dialog med oss som använder den! Trevlig 13-dagsafton!
Tack! Detsamma :-)