Engagerad
74 inlägg
testade för första gången att göra oopsies igår, blev över förväntan.. så nu undrar jag hur gör ni era bästa oopsies? finns lite olika recept ni som använder det som hamburgerbröd, bara antar att ni använder två stycken, för mina fick iallafall inte en konsistens som klarat av att bli delad alla tips mottages med glädje :)
Oavsett recept tycker jag dom blir likvärdiga. Jag kör alltid lite längre tid i ugn, höjer värmen på slutet. Förvara i kylskåp och rostar dom sen - vill ha bort den där lite "äggiga" konsistensen. Men himla goda att brassa snabbt i stekjärn när man vill göra varm "macka"
jag blandar i solrosfrön vilket ger tuggmotstånd och även lite lin-samt sesamfrön.
http://hygea.shapemeup.se/2012/11/04/oopsies-med-tonfiskrora/ De gillar jag :) Men sen kan jag blanda i lite allt möjligt, tex: kruskakli melonkärnor pumpafrön psyllium havregryn linfrö Varför inte smaksätta med ngn krydda? grillkrydda, kanel, kardemumma?? Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser ;)
Ost är kanon, då blir även kosistensen lite mindre äggig =)
Recept tack!
http://www.matdagboken.se/?p=recept&ReceptID=7849 http://www.matdagboken.se/?p=recept&ReceptID=7849
Om du är ute efter att det ska smaka bröd kan jag tipsa om mandelscones. Helt underbara!
Åh mandel scones recept tack
http://sockertjocken.se/2012/09/29/lchf-mandelscones/ Verkar inte som om jag kan det här...:( men du kanske kan skriva in sökvägen... :)
Men jo, det funkade ju! :) smaklig spis!