icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Potatismjöl

På gång
19 inlägg
19 april 2013 19:58

Vad kan man ersätta potatismjöl med inom LCHF? Går det? Det handlar om ett bakverk som jag vill göra om till LCHF.

  • Engagerad
    59 inlägg
    19 april 2013 20:33

    fiberhusk eller mandelmjöl brukar vi använda. Googla lite

  • Veteran
    1881 inlägg
    19 april 2013 22:25

    Det beror nog mycket på vad det är du ska baka. Ersätta rakt över funkar sällan då de olika produkterna har så olika egenskaper.

  • På gång
    19 inlägg
    19 april 2013 23:09

    Det är en kokosmarängbotten som innehåller 4 msk potatismjöl.

  • Utmärkt medlem
    930 inlägg
    14 september 2013 02:09

    Finns ett recept här i mat dagboken: Portioner: 7 Maränger man kan unna sig utan att hamna i sockerkoma. (Innehåller sötningsmedel) 1 port = 5 maränger. Tilllagningstid: min Kcalorier: 7 / portion Energifördelning (en portion): Fett: 0 gram Protein: 2 gram Kolhydrater: 0 gram Ingredienser: 3,0 st Äggvita 1,0 dl ICA:s steviaströ 3,0 gram Ättiksprit ättiksyra 12 % Variationstips: Prova gärna att tillsätta lite ekologiskt vaniljpulver eller att doppa de avsvalnade marängerna i smält mörk choklad med hög kakaohalt.