På gång
19 inlägg
Vad kan man ersätta potatismjöl med inom LCHF? Går det? Det handlar om ett bakverk som jag vill göra om till LCHF.
fiberhusk eller mandelmjöl brukar vi använda. Googla lite
Det beror nog mycket på vad det är du ska baka. Ersätta rakt över funkar sällan då de olika produkterna har så olika egenskaper.
Det är en kokosmarängbotten som innehåller 4 msk potatismjöl.
Finns ett recept här i mat dagboken: Portioner: 7 Maränger man kan unna sig utan att hamna i sockerkoma. (Innehåller sötningsmedel) 1 port = 5 maränger. Tilllagningstid: min Kcalorier: 7 / portion Energifördelning (en portion): Fett: 0 gram Protein: 2 gram Kolhydrater: 0 gram Ingredienser: 3,0 st Äggvita 1,0 dl ICA:s steviaströ 3,0 gram Ättiksprit ättiksyra 12 % Variationstips: Prova gärna att tillsätta lite ekologiskt vaniljpulver eller att doppa de avsvalnade marängerna i smält mörk choklad med hög kakaohalt.