icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Reda varma såser?

På gång
28 inlägg
13 mars 2011 12:11

Funderar starkt på att prova LCHF efter min "pulverresa" Undrar bara hur ni reder varma såser. Min hjärna säger vetemjöl o kommer inte på några alternativ . Tacksam för hjälp =) Sofie

  • Mycket engagerad
    209 inlägg
    13 mars 2011 12:35

    Prova philadelphiaost istället om du vill få bort kolhydraterna ur kosten

  • På gång
    26 inlägg
    13 mars 2011 12:52

    Man kan vispa ner en äggula precis när man tar av såsen från spisen. Philadelphiaost funkar bra. Låter man grädde småputtra blir det mer krämigt. Jag brukar bara köra med grädde faktiskt. Förut använde jag bara turkisk yoghurt för att få det "lite kletigt".

  • På gång
    28 inlägg
    13 mars 2011 13:56

    Tackar =)

  • Utmärkt medlem
    930 inlägg
    17 mars 2011 12:07

    Riv lite ost i ev permesan. En klick CF i gräddsåsen och redusera det