På gång
41 inlägg
Alltså undrar vad ni andra reder era såser med? Jag har provat redix men det ger en konstig konsistens och lite smak som inte är ok. Gör jag en gräddsås till tex kött så blir den inte tjock, bara rinnig som vatten inte lika gott då. Har nån något bra förslag till mig??
Ost funkar bra,, koka ner grädden lite o sen i me ost
håller med! i med lite riven ost!
Philadelpiaost funkar kanonbra!
Jag använder fiberhusk om jag vill ha såsen lite tjockare men ytterst lite annars är det lätt att det blir segt istället. Men det funkar för mig. Och inte heller svårt att få tag på finns i alla mataffärer bland glutenfria varor.
Jag använder lite mandelmjöl. Annars är det bra om såsen får koka ihop länge, då blir den inte lika rinnig.
Använde många av förslagen över. Man tar nog hälften grädde och hälften creme fraiche som grund till min sås.
jag använde fiberhusk...men tog nog lite för mycket...blev lite slemmigt :-S men då vet jag det iaf :)
Arrowrot, men det är ju lite kolisar där