icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Redning för sås OBS LCHF

På gång
41 inlägg
11 mars 2012 21:23

Alltså undrar vad ni andra reder era såser med? Jag har provat redix men det ger en konstig konsistens och lite smak som inte är ok. Gör jag en gräddsås till tex kött så blir den inte tjock, bara rinnig som vatten inte lika gott då. Har nån något bra förslag till mig??

  • Veteran
    2296 inlägg
    11 mars 2012 21:34

    Ost funkar bra,, koka ner grädden lite o sen i me ost

  • Mycket engagerad
    133 inlägg
    11 mars 2012 23:01

    håller med! i med lite riven ost!

  • Veteran
    1732 inlägg
    12 mars 2012 06:26

    Philadelpiaost funkar kanonbra!

  • Utmärkt medlem
    555 inlägg
    12 mars 2012 08:11

    Jag använder fiberhusk om jag vill ha såsen lite tjockare men ytterst lite annars är det lätt att det blir segt istället. Men det funkar för mig. Och inte heller svårt att få tag på finns i alla mataffärer bland glutenfria varor.

  • Nykomling
    8 inlägg
    12 mars 2012 09:27

    Jag använder lite mandelmjöl. Annars är det bra om såsen får koka ihop länge, då blir den inte lika rinnig.

  • På gång
    13 inlägg
    18 april 2012 10:41

    Använde många av förslagen över. Man tar nog hälften grädde och hälften creme fraiche som grund till min sås.

  • På gång
    22 inlägg
    23 april 2012 17:39

    jag använde fiberhusk...men tog nog lite för mycket...blev lite slemmigt :-S men då vet jag det iaf :)

  • Nykomling
    1 inlägg
    8 maj 2012 22:38

    Arrowrot, men det är ju lite kolisar där