icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Rökt skinka/kalkon utan andra tillsatser än salt?????

På gång
12 inlägg
13 december 2009 20:57

Varför är det så vansinnigt mkt tillsatser i allt? Vi mår ju bäst av så "ren" mat som möjligt. Nån som känner till bra rökta magra produkter med minimalt med tillsatser?

  • Veteran
    5096 inlägg
    14 december 2009 17:35

    Har du ett rökeri eller liknande i närheten kan du ju alltid köra ditt och kolla med dem.

  • På gång
    40 inlägg
    14 december 2009 20:18

    Finns en kalkon på Coop Forum som har väldigt få tillsatser. Kommer bara inte på vad tillverkaren heter. Det är en basturökt kalkon, finns i hyllan med de "fina" ostarna och kallskuret. Inte bland de andra kalkon och skinkpåläggen. Coops egna rökta kalkon har också få tillsatser. Men den basturökta har färre.

  • Engagerad
    83 inlägg
    14 december 2009 20:21

    På ica maxi här har de i charken, om man fråga efter "skinka utan några e-ämnen i"