Jag har ibland problem med att jag inte får behålla maten. Har varit hos läkare, så den medicinska delen är under utredning, så nu till min fundering. Jag försöker som många andra här på sidan gå ner i vikt. Jag räknar kcal och försöker hålla mig på ett underskott varje dag. Men jag vet inte riktigt hur jag skall räkna de kcal som jag inte får behålla dvs kräks upp. Jag har ju ätit dom, haft dom i kroppen ca 15-30 min och sedan kräkts. Skall jag räkna dom som vanligt och försöka klara mig utan nåt mer, skall jag räkna en del eller kan jag äta lite till så jag blir mätt? Problemet är ju att jag blir ju hungrig snabbt igen, för jag har ju inget i magen. Någon som vet?
På gång
16 inlägg
Tror inte du ska räkna kalorier du kräks upp. Låt säga att du äter en måltid på ca 400 kcal och kräks en kvart efter. Hur mycket av den måltiden har gått vidare förbi magen? Knappt något skulle jag säga. Räkna bort minst 90% av kalorierna! Jag skulle räkna bort alla kalorier. Hoppas du blir bra och slipper ditt problem! Kram!
Kräks man så länge att vikten påverkas, och det inte bara handlar om en magbacill, då är dags att söka läkare och kolla upp vad problemet ligger.