Engagerad
56 inlägg
hejsan :) undrar över skillnaden på det vetemjöl och mandel/kokosmjöl ?? tänkte undvika potatis,ris pasta o de"vita"mjölet...vore tacksam om någon har ens stund över o förklara skillnaden för mej ;) och om ni har enkla goda recept till en nybörjare är jag tacksam..syftet för mej är att bli av med d där xtra kilona som jag e trött på ha en kanon dag :))
Vetemjöl är mjöl av vete, mandelmjöl är finriven mandel...Finns inga likheter alls, bara skillnader. :) Kaloriemässigt tjänar du inget på att byta det ena mot det andra inte heller kan du använda det på samma sätt. Många som äter enligt lchf föredrar mandel och kokosmjöl pga av dess låga kolhydratinnehåll men är det kalorierna du räknar finns egentligen ingen anledning att byta. Vill du ha ett nyttigare mjöl än rent vetemjöl, välj tex graham som är betydligt mer fiberrikt än vanligt vetemjöl. :)
ok tack snälla för snabbt svar....blir lite rörigt när man sitter o försöker komma igång, dyker up en del som jag inte tidigare använt i matlagning o då blir man nyfiken ;) lät ju godare/trevligare än typ graham så jag hoppades att det skulle vara ett nyttigare alternativ hihihi jaja får prova mej fram o se om jag kan hitta nån väg som passar mej...