hej, håller på och plockar svamp nu de gånger jag har tid över men vad ska jag sätta in det under? idag åt jag tex panerad fårticka och idag räknade jag att ca hälften var svamp som jag la i på konserverad svamp (?) och hälften var ägg/ströbröd. funkar det att lägga in det på konserverad svamp även fast den inte var förvälld? eller ska jag lägga det under typ champinjoner? vet inte riktigt näringsskillnaden på svamp förutom att kantareller har d-vitamin men inte andra svampar. jag börjar misstänka att livsmedelsverket inte tror att vi äter svamp
Utmärkt medlem
927 inlägg
Jag undrar detsamma Jag lägger inte ens in det när man inte vet
ingen som vet vad jag ska lägga in det under?
Du har ju naturella svampar i listan, champinjoner och kantareller, borde funka att använda det då de flesta svampar har på ett ungefär samma innehåll iaf vad det gäller kalorier. Svamp är ju väldigt kalorifattigt så handlar ju inte om några höga siffror direkt. :)