Mycket engagerad
182 inlägg
Bara en liten fundering! Jag äter ju enl Gi, men har tagit bort även bulgur, couscous mm som det finns i en del recept, och lagt till mer grönsaker, kokt vitkål, blomkålsmos mm. Så min undran är om det också kallas för Gi? Fick reklam om Gi-boxar och i alla dom färdigrätterna så är det bovete mm som tillbehör. Och det har jag som sagt tagit bort helt... som sagt bara en fundering... Hur gör ni andra som äter Gi?
GI är inte att ta bort kolhydraterna, det är att äta kolhydrater som höjer blodsockret långsamt.
Ja jag vet att GI är att äta långsamma kolhydrater, men funderar på vad jag isf kan "kalla" det jag äter? Om jag ska äta tillbehör så blir det enl GI. Mest nyfiken!
Jag skulle kalla det mat.
Haha ja mat är det ju! Önskar det fanns färdiga matlådor utan allt det. Men får fortsätta att göra egna! Ha en bra dag!