icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Tips på förätt,efterätt och varmrätt

Nykomling
9 inlägg
5 september 2011 23:07

Skulle behöva lite tips, Sambons födelsedag närmar sig och jag tänkte bjuda på en fest måltid då vi båda kör GI/LCHF så tänkte jag köra på det men behöver lite hjälp på traven någon som har några goda tips

  • Utmärkt medlem
    712 inlägg
    6 september 2011 00:06

    Här har du massor med exempel: http://www.fettdieten.se/taxonomy/term/16

  • Mycket engagerad
    247 inlägg
    6 september 2011 08:44

    Jag tipsar om en måltid som jag fick mycket beröm för: Till förrätt hade jag lagt fetaost, soltorkade tomater, basilika, valnötsolja och lite frön i portionsskålar. Strödde parmesan över och gratinerade i ugnen. Mums! Sedan ugnspocherade jag öringar i rödvin (med lök och champinjoner) och "redde" såsen med massor av smör. Faaarligt gott! Och så hallon-pannacotta (med lite lite sötningsmedel i grädden) till efterrätt. LCHF hela vägen och väldigt uppskattat!

  • Nykomling
    9 inlägg
    6 september 2011 09:32

    Tack för tipsen ska spåna runt lite mer