icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vad händer med pizzorna?

Utmärkt medlem
590 inlägg
29 april 2010 12:51

Jag har inte ätit pizza på massor av år, men så en dag i förra veckan längtade jag efter en ostdrypande härligt oreganodoftande pizza och gick in på en av stans mest trendiga ställen.In på tallriken kommer en enormt tunn pizza, ingen ost vad jag vare sig kunde, ingen smak av ost - och ingen oregano. Det var dock färska champinjoner på, ett stort plus, men inte särskilt många, bara några tunna skivor.Någon bredvid mig hade beställt en pizza, i samma sorgliga predikament, med fullt av färsk ruccola på. Alla som satt vid borden verkade nöjda med sin mat.Jag frågar mig vad som har hänt med pizzorna ...?

  • Veteran
    5951 inlägg
    29 april 2010 15:09

    Felet var nog restaurangen du valde att gå in på i så fall, för det där känner jag inte igen!Godaste pizzan jag känner till görs i Solna hos Gastra Vedugnspizza. Rikligt med ost, hyfsat tjock botten och massor av topping. Ingen tunn, sladdrig sak som låtsas vara pizza utan pizza!

  • Mycket engagerad
    235 inlägg
    29 april 2010 15:47

    Du hade nog otur med just den restaurangen :P Känner heller inte igen mig,, däremot har de slutat med pizzakrydda iaf i denna stad vilket är lite synd

  • Veteran
    1230 inlägg
    29 april 2010 16:02

    Favo pizzerian har börjat slarva och har knappt någon fyllning på nu och jag har varit där sen jag var liten Många olika ägare Har bytt pizzeria nu

  • Mycket engagerad
    182 inlägg
    29 april 2010 20:51

    Jag tycker pizzor ska ha tunn botten...men massor av ost :)Det värsta jag vet i pizzaväg är de man får i tex England...med en botten på 30 cm typ! :-P