Provade receptet enligt länken men med PO-fiber istället för vetemjöl och skippade sesamfröna. Tycker dom blev helt okey. Lagomt snacks framför tven. http://vasterbottensost.com/mat-och-recept/smatt-gott/vasterbottensost-oliver/ La in i mina favoritmåltider och det landande på ca: 2,7 E% kolh 16,7%E protein 80,5 %E fett ca 45 kcal st. (Har inte västebottenost inlagd så det kanske skiljer lite med exakta värden på osten, tog vanlig 31% i beräkningen. ) Jag gjorde en halvsats alltså 12 st oliverför att testa och tog då ca 0,5 dl (8g) PO-mjöl. Ska ta mindre av PO-mjölet nästa gång då dom höll ihop bra ändå. http://vasterbottensost.com/mat-och-recept/smatt-gott/vasterbottensost-oliver/
På gång
20 inlägg
Tips : ta Husk som har 0 kolisar, istället för Pofiber.
Tänkte på Husk också men det blev PO fiber av slumpen. Ska prova med husk nästa gång. Tycker inte riktigt om smaken på PO fibern heller. Det är är ganska lite vatten med i receptet (2 msk) hur mycket husk kan man ta till det?
Jag ser inte vilket recept du menar...
asch..missade länken.. 150 g riven Västerbottensost® 2 msk Norrmejerier Smör 11/2 dl vetemjöl 2 msk vatten 1 krm cayennepeppar 1 dl sesamfrön Blev den god? Jag hade provet med 1-2 ägg istället, men du kan ju prova med 1-2 msk Husk.
Låter gott