vad ska man sätta det under, tex idag åt jag en sallad med svinmålla i som jag skrev in som spenat men vet inte om det stämmer mest (sökte på diffusa saker som mörka bladgrönsaker men fanns inget) på sommaren (särskilt försommaren) äter vi nämligen mkt "vildsallad" hemma som tex daggkåpa, rölleka, svinmålla, nässla(finns, men hittade inget om torkad som jag äter varje dag) m.m. och nån som vet hur stor viktskillnad det är på konseverad svamp och färsk? tack på förhand / Rapchic
Utmärkt medlem
927 inlägg
Spännande sallader du gör! Har dock inget bra svar att ge dig än att regga det på vanlig grönsallad tillsvidare. Alt lägg in dem som egna livsmedel.
ah grönsallad tänkte inte på det... jag hittar inget på nätet om näringsinnehåll och det jag har i en bok hemma säger bara att tex svinmållan är rik på protein, järn och kalk och att man kan tillaga den som spenat (därför la jag in den som spenat)
det ä ju sesong på "vild mat" igen nån som har nån ide vad jag kan lägga in maskrosor (blommorna) under? kronärtskocka kanske? det är ju en blomma... ah jag vet inte men jag hade tänkt börja skriva in imorgon igen för att "ha lite koll" på vad jag får i mig och det är ju sommar så såklart äter jag gratis mat :) jag äter lite andra blommor också men dom äter jag så lite av så dom får nog hamna under resten av "salladen"