icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
5 maj 2017 20:37
4

Ncakdelen med att var ensam.

Vad är nackdelen när jag är själv, mer en att jag saknar gumman vackert på altanen spegelblank sjö det uppskattas har vilat några stunder där i dag. Men bara korta, varit och hämtat virke och börjat reparera blomlisten bytt det nerkörda, men resten är med dåligt, så blir en resa köpa virke i morgon med. Blev mycket jobb jag inte räknat med är lite ringrostig märker jag blev trött, mycket hopande upp och ner blomlisten är låg, hårt är det, fick leta reda på en stor slägga, hoppas handen håller. Kommer se ut som jag fått stryk hoppas Aloe Gelly tar svullnaden och blåmärket brukar fungera, var en klockren snyting såg skäror, en bänk träffad mig rakt över munnen trodde först att nån tand skulle gått. Min skadade hand efter bältrosen fungerar oftast hyfsat nu, men ibland spelar nerverna mig ett spratt, tappade bänken ett ben träffade mig när den snurrade runt.

Har jobbat ut med listen ville ha fast sidan innan jag lämnade den så klockan blev en bit över 18. Ingen kvällsmat var grönsaksoppa på menyn, den gjord och tre matlådor blev det, och tröttare blev jag.

Nu är klockan snart 20,15 dags gå ut och bryna vildsvinssteken och lägga den i slow cookern blir många måltider, har en stek på 2 kg. tänkte gjort kärlknöl på den, men gryta blir gott. Men det är mycket skärande som ska till innan den är klar att starta. Är nackdelen först jobba sig tröt ut sen vara ensam laga maten inne. Men vet att jag blir tröttare i morgon och då har jag färdig middag ock kvällsmat. Fantasin tryter i kväll så kommer inte riktigt på vad jag vill göra med köttbiten, efter det är vildsvin så gör jag nog grytbitar lättare få lite bryn yta på dem. Sen äpple färsklök morot tomat soppa och en burk plommontomater en halv dl. balsamvinäger 3-4 msk mangochutney lite örtkryddor, och örtsalt vitlökspeppar behövs det någon dl vatten och en matsked grönsaksbuljong. Borde bli gott till middag i morgon, är lagom klar då om jag sätter på den efter 22. Tar 12 timmar sen håller den varmt i 2 om det behövs.

Blev ju en ide om nassen, får se om den fulföljes eller ändras under tillagningen.

Ha en fin kväll här är sjön spegel blank och 22 grader inne hade 16 i morse, använder bara braskaminen nu.

Gillar

Kommentarer

  • 5 maj 2017 20:53
    paloma

    Låter gott med gryta, och skönt att ha maten lagad till imorgon.

    Ha en trevlig kvällsmiley

  • 5 maj 2017 23:03

    Paloma grytan blev klar 22,15 tog tid bryna så mycket grytbitar sok köt biten trilade ner i ska strax starta den. Och ställa in grönsakassoppan i kylen.

    Siter somnar siva nu-

  • 6 maj 2017 01:12

    Hur fungerar en slow cooker och hur ser den ut?

  • 6 maj 2017 20:10

    Tiime4Me slow cooker är ofta en keramis gryta som går på egen el och är progmerbar min är rät stor på 4,7 l tror min heter Hamilton Beach Slow Cooker Stay  den har hög eller låg kok och termometer om man vill laga kött går gör rost biffi den.

    Vanligast är grytor medkött helt eler i bitar man brukar bryna köttet först sen bar lägga i det och grönsaker en del läger i potatis efter halva tiden jag kör ofta låg värme 12 timmar köttet blir så mört så det smälter i munen, man behöver inte sköra det går att dra i sär, kört dovhjot, lam, och vildsvin i den nu har haft plomontomater på burk och tomatsoppa plus skuren lök och äpple. Insatsen på grytan kan köras i dismaskinen. Vi åt den i dag damen jag bjöd på midag grannen sa det var det möraste kött hon ätit. är grannen 80 år.

    Bild på den

    4962d9d5-fd45-41b6-85c3-ad1119cb1e36.jpg 

Logga in för att skriva en kommentar.