Mat på flygresa??
Jag bor både i Frankrike och Sverige och flyger ofta mellan länderna och ett stort problem är maten på resan. Inte bara på flygplanet utan även på flygplatsen när jag mellanlandar. Det är mackor och åter mackor som erbjuds.
Har du något tips på vad jag ska äta??
Kom på nu att det kanske är "fastedag" som gäller när en flyger. Fast jag kan ju inte ta med någon vätska så det enda jag kan dricka i så fall är ju vad som erbjuds på flygplatserna och det är ju inte dirket något stort utbud. Framför allt när det inte ska vara någon söt dryck.
Ser fram mot att få tips från er!
Gillar
Kommentarer
-
Jag kan inte mycket om Lchf, men frö och nötbars, Babybellost, någon frukt eller bär.
Det finns många recept på hemmagjorda bars eller fröknäcke på nätet, kolsyrat vatten borde man kunna köpa både på och mellan flygresan.
Lycka till!
-
Hur lång tid tar dina resor? Spontant tänker jag ett par timmar, men när du skriver om mellanlandningar så gissar jag att det tar längre än så.
Min upplevelse med LCHF är att jag håller mig mätt väldigt länge mellan måltiderna. Förutom det paloma föreslår så kanske ägg och lite skagenröra ed kan kanske vara en lösning?
-
Jag hade kokta skalade ägg och smörstavar med mig i handväskan senast jag behövde "flygmat". Andra alternativ är valnötsbröd med pålägg, ölkorv, BabyBell, cashewnötter.
-
Tack för tipsen och uppvaknandet! Så självklart och jag brukar ju ha med både ägg och babybelost. Vatten och kaffe köper jag så jag borde klara mig... Och precis som du säger gittan52 så klarar en ju sig länge mellan måltiderna.
MIna resor brukar från dörr till dörr ta ungefär 9-12 timmar med alla väntetider, mellanlandningar och transporter till och från flygplatser. Om jag kunde flyga direkt skulle flygresan ta 3 timmar men jag behöver byta flyg och då är det som minst en timme på den flygplatsen osv... Men det är nog mest mentalt att jag får för mig att jag behöver äta tex. lunch el middag.
Logga in för att skriva en kommentar.