Middagstipset
Sätt ugnen på 200 grader. Hacka och bryn lök tillsammans med köttfärs, jag tog 100 g köttfärs per peprikahalva. Krydda med salt, peppar och basilika (eller vilken krydda man nu känner för). Dela Röd spetspaprika på längden och ta bort fröna. Bred smaksatt färskost på insidan av paprikorna (Idag tog jag pepparrotsost) och fyll sen med köttfärsen. Toppa med någon god ost (Brukar ta chevré men idag blev det prästost) och ugnsbaka tills osten smält och fått lite färg.
Jag åt detta med en sallad och det blev då 381 Kcal. Färskosten lyfter verkligen rätten och det blir jättemumsigt.
Träningsrapport: 60 minuter styrketräning på gymmet. Tränade axlar/rygg. Härligt svettigt var det och jag ökade antal övningar från fyra/muskelgrupp till fem/muskelgrupp. Alltså totalt tio övningar. Kändes bra och jag höll en lagom nivå genom hela passet.
Kommentarer
-
vad gott det lät... ska jag göra någondag
Logga in för att skriva en kommentar.