icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
ALL MAKT ÅT FOLIEHATTEN; VÅR BEFRIARE! ¤:)


Jag är tyvärr en sån som är inne på andra varvet...
Vägde ca 80 kg mitten av 2002 och gick ner till 52 kg till början av 2003. Träffade min sambo då (2 meter lång, ca 70 kg, kan äta vad som helst, i synnerhet eftersom han inte äter speciellt mycket...) och sedan började det gå utför...
Höll mig i närheten av 54 kg rätt länge men runt 2006 så blev det 65 kg som blev 70 som blev... 82 kg!
Va fan!
Bör väl tillägga att jag är 1,61 m kort!

Men bara att bita ihop, då kan man ju dessutom inte stoppa in något i munnen, hehe!
Blossom Tainton har sagt: den som väntar på något gott blir inte fet.
Sant! :D
18 februari 2012 11:37
21

Jogga eller åka skridskor?

Var lite svårt att avgöra på sina ställen i joggingspåret idag vilket som var lämpligast! XD Som tur var så skötte sig mina Icebug-skor exemplariskt och det var bara för mig att fnatta på i valfritt tempo. Till kvällsmat blir det Pulled Beef, fast det är faktiskt en älgstek, ska bli spännande att se hur det blir. Den åkte in i ugnen vid kl 10, så lagom till kl 18 så räknar jag med att den ska vara färdig.

Kommentarer

  • 18 februari 2012 12:16
    Oj vad lite snö ni har, Kungliga hövvestan va? Vi har just fått vinterns första snö, nästan, så nu har vi ca 2 dm. Fast den töar redan..... Pulled beef ??? tillagningstiden låter som tjälknöl 100 år sen jag gjorde.....men gott. Tat försiktigt i isspåret, antar att du har lite kopp inplanerade.
  • 18 februari 2012 12:32
    Visst är ice-bugsen en suverän uppfinning! Jag fullkomligt älskar de skorna! Vad är Pulled beef, är det ett annat namn på tjälknöl? Har en massa älgkött, så nya recept är alltid kul.
  • 18 februari 2012 12:34
    Sundets Pärla - Helsingborg! :P Vi hade snö tills igår faktiskt, då regnade allt undan och lämnade blankis istället. :/ Pulled beef-recept:[LANK]http://trillianshorna.blogspot.com/2011/04/pulled-beef-med-ugnsbakade-gronsaker.html[/LANK] & [LANK]http://kryddburken.se/2010/06/07/pulled-pork-recept-pa-en-dragen-gris/[/LANK] Riktigt gott! Testa om du orkar! :D
  • 18 februari 2012 12:36
    Har inte testat med älgkött innan, men jag lovar att rapportera in resultatet :) Ja, Icebugskorna är jag nog lite kär i faktiskt! :D
  • 18 februari 2012 12:39
    jag gjordet igen. blandade i hop dej och LG (ladyG) Kommer faktiskt ihåg att jag gjorde det för ett år sen oxå, Och fick på nöten ..hahaha.receptet ser jättegott o enkelt ut, rusar ut i frysen o kollar
  • 18 februari 2012 12:42
    Haha, den ihopblandningen är nog mer smickrande för mig än för LadyG! :P Nu blir det en sväng på stan för att shoppa strumpor! :)
  • 18 februari 2012 12:54
    Bummlan
    HELIG SKIT, som vi säger i Uppland :) Fy fasen vilken isbana. DÄr skulle tant ha drattat rejält! I morrn blir det stormaktslåda. Rena rama snabbmaten, den stod inne bara 7 timmar ;) JAg gjorde som på tv och förberedde. Sanningen att säga kom jag på att jag hade drygt två kilo högrev som låg i kylskåpet och höll på att börja ruttna ¤:D Nu min egen makaronilåda med snobbbasta, broccoli, vitlök och parmesan. Och köttfärssås till :/ Den var också förberedd och låg i frysen och väntade. Pladder pladder pladder...
  • 18 februari 2012 13:26
    Jag hade 2 kycklinglår/rygg bitar i frysen. Bautastora. Så de åkte in på 100 G och under bakplåtspapper Är nog inte färdigt förens i 18 tiden i kväll. Få se om 100 G funkar där med,för kyckling blir lätt torr i ugnen. Jo du Bummlan, i den skogen hade jag allt smugit fram bland träden,och inte på stigen. Nickar instämmande
  • 18 februari 2012 13:31
    Bummlan
    Haha tanta, går det att göra tjälknöl på kyckling??? Det där experimentet blir ruskigt spännade att följa :D När jag sa tant menade jag tant Bummla, inte Tanta. Men du kan få smyga med och halka omkull. Ju fler desto roligare :D
  • 18 februari 2012 14:42
    Hörrudu Bummla. Ge fasiken i mitt nick...*Hytter mä fingre.. Tjälknölskycklingen doftar inte ens än, Får nog bli lunch i morrn eller nått sånt
  • 18 februari 2012 18:06
    Ja rapportering på kycklingen vill vi ha! :D
  • 18 februari 2012 18:28
    Bummlan
    Nu är jag inne på planerad överätning. Nötskålarna är fyllda och strategiskt utplacerade :D
  • 18 februari 2012 18:31
    Haha!!! Jag har ätit gräddbulle från Gräddbullerian på Väla C!
  • 18 februari 2012 18:33
    Bummlan
    Gud vad gott. Och jag somnade ifrån semlan, mitt pucko. Nu är det för sent ¤:D
  • 18 februari 2012 20:25
    Tjälknölskycklingen var jättegod, fast jag fick halsbränna... fast vad får jag INTE hallsbränna av? hehe. Bäst att skynda sej härifrån, går ju upp i vikt bara av att läsa om era ovanor.....

Logga in för att skriva en kommentar.