icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
ALL MAKT ÅT FOLIEHATTEN; VÅR BEFRIARE! ¤:)


Jag är tyvärr en sån som är inne på andra varvet...
Vägde ca 80 kg mitten av 2002 och gick ner till 52 kg till början av 2003. Träffade min sambo då (2 meter lång, ca 70 kg, kan äta vad som helst, i synnerhet eftersom han inte äter speciellt mycket...) och sedan började det gå utför...
Höll mig i närheten av 54 kg rätt länge men runt 2006 så blev det 65 kg som blev 70 som blev... 82 kg!
Va fan!
Bör väl tillägga att jag är 1,61 m kort!

Men bara att bita ihop, då kan man ju dessutom inte stoppa in något i munnen, hehe!
Blossom Tainton har sagt: den som väntar på något gott blir inte fet.
Sant! :D
18 februari 2012 18:08
27

Pulled Beef på svenska, dvs Dragen Älg?

Blev [FET]riktigt[/FET] lyckat resultat! :D Ska intagas om 10 min med rösti och en sås gjord på skyn.

Kommentarer

  • 18 februari 2012 18:10
    Först borta sen är det massor me bloggar,, kul, men vad är dragen älg för nått
  • 18 februari 2012 18:29
    Beef är väl ändå nötkött egentligen men du valt att göra den på älg? Annars ser jag en jägare som drar älgen till slaktboden, fastbunden i dragkroken på sin bil...
  • 18 februari 2012 18:31
    Ha ha ha Tolwyn mitt pån där
  • 18 februari 2012 18:33
    Bättre än att lägga den över huven och riskera repor! :P Det är ett amerikanskt recept, och kan göras på i stort sett vilket kött som helst. Namnet kommer av att köttet blir så mört att man lått kan dra isär det med två gafflar innan servering. Recept finns i kommentarerna i mitt förra blogginlägg :)
  • 18 februari 2012 18:36
    Ungefär som långkok da, Stormaktslåda gör jag o det blir samma
  • 18 februari 2012 18:38
    *Googlar stormaktslåda* :P
  • 18 februari 2012 18:39
    Bummlans landskaps rätt i Sveriges nya Lndskapsrätter
  • 18 februari 2012 18:40
    Altså inte bummlan som lagat men hon bor där
  • 18 februari 2012 19:13
    Bummlan
    JAg dragen ko och Stormaktslådan är samma, fast på amerikanska eller svenska :) Lika mört och lika gott. Finns en italiensk variant också med tomat, som inte går av för hackor :D
  • 18 februari 2012 19:16
    Bummlan
    Va fan Greebo, ska JAG behöva hjälpa DIG att googla? [LANK]http://www.ica.se/Recept/stormaktslada-narkes-nya-landskapsratt-701246/[/LANK] Den får vi i morrn i det här huset. Det räcker till fler. Välkomna välkomna! Som pappas faster Gunhild (min första kärlek, näst farfar) sa när det kom folk "Salta och spä så räcker det till alla". Hon var fin hon!
  • 18 februari 2012 19:26
    Bummlan har du smakat på den?? vart den go o mör o bra??
  • 18 februari 2012 19:40
    Bummlan
    JAg provsmakade lite när jag gjorde den. Jättemör och jättegod. Och det doftade underbart i hela huset. 7 timamr stod den inne. Med lock. Så i morrn ska jag göra såsen, fräset och moset. Spännande. Kommer du hit och smakar? Det blir semla till efterrätt :D
  • 18 februari 2012 19:42
    Skulle tatt dig på orden direkt om det nu inte tog mig sisådär 10 tim o det bara en väg,, 5 tim okej:L
  • 18 februari 2012 19:46
    Bummlan
    XD Jag får flytta helt enkelt. Om det inte vore för att vintern bara blir värre ju längre norrut man kommer :D Jag kanske skulle göra den italienska istället för dadelvarianten. Men dadelvarianten var ÄCKLIGT god. Å vad mycket gott det finns.
  • 18 februari 2012 20:01
    Nu ska jag vingla iväg på högklackat och med koordinerade smycken ner till stan. Metalbar blir det, ska försöka att inte behöva ta taxi från ändhållplatsen denna gången! XD

Logga in för att skriva en kommentar.