icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Los Gringos

16:8 32741
Periodisk fasta med mycket vilt och en del vegetariskt. Till viss del mejerifritt och måttligt med kolhydrater!
1 februari 2017 20:14
10

Mittiveckan och krasslig

Idag var det full rulle, bokslut hos revisorn på morgonkvisten och sen direkt till tandläkaren - hade tur att få byta tid i sista stund! Fördelen med en hektisk förmiddag och tandläkarbesök var att det inte var några problem att fasta fram till lunch laugh 

Det känns sååååå himla skönt att vara klar med både bokslut och min privata deklaration, nu kan jag stänga 2016 för gott och börja på ny kula! Enda smolket i bägaren just nu är att jag börjar bli förkyld...taggtråd i halsen och ögonen rinner och feber åååååååh crying har knaprat alvedon hela dagen och när jag kom hem skulle jag övningsköra med sonen som jag ju lovat...det fick bli världens snabbaste (godaste) "chili sin carne"  till middag och sen på med myskläder och ladda upp med näsdukar och halstabletter och varmt te. Jag får INTE bli sjuk nu!!!! 

Over and out, Kram/U

640bc56a-2b74-407f-b149-38d926419beb.jpeg

Gillar

Kommentarer

  • 1 februari 2017 20:36

    Ser goot ut som din mat brukar, krya på dig

    Senast uppdaterad 1 februari 2017 21:07

  • 1 februari 2017 20:48

    Ser riktigt gott ut. Vad har du i? 

  • 1 februari 2017 21:05

    Afkrut, tack!

    vegann, det är lök, svamp, morötter och palsternacka som först frästs upp och sedan kokar i krossade tomater med lite bulgur, grönsaksbuljong, vitlök, hackad chili och kryddor. När rotsakerna är mjuka tillsätter jag en förpackning färdiga gröna linser och en förpackning blandade bönor (eller vita bönor i tomatsås är också gott) Med färdiga linser och bönor är det klart på max en kvart smiley

  • 1 februari 2017 21:11

    Ska erkänna att det lät gott även för en köttoman, men vi har vegann venar så vi gör lite sånna grytor med i köket men gumman är bäst på dem, riktigt bra vår väns fru sa kan veganmat smaka så här, då var man stolt över gumman hon hade gjort allt för att fixa till det.

  • 2 februari 2017 07:56
    Bella50

    Krya-på-dig 💐

  • 2 februari 2017 08:20

    Pressa en vitlöksklyfta i uppkokat tevatten och brygg te genom en sil. Späd ut teet med lite mjölk så att temperaturen håller sig klart drickvarm och klicka i en rejäl sked honung.

    Utan honung behöver inte teet svalkas ner. Honungens desinficerande egenskaper bryts ner någonstans vid 46 grader.

  • 2 februari 2017 08:43
    aregnisw

    Krya på dig nu, inte alls kul att bli sjuk...

  • 2 februari 2017 11:58
    ulla165

    Min mormors recept vid begynnande förkylning... som Maken tycker är super äcklig men som han ändå gärna dricker vid behov... hellre det än en förkylning, säger han. Skiva en liten gul lök och koka skivorna en stund i mjölken, drick sedan mjölken varm.

    Jag förstod att du kör 16:8 men tycker att det är svårt på helgerna. Min doktor, som förresten rekommenderade mig 16:8 , sa att han själv körde 16:8, men att han lyxade till det på helgerna genom att äta frukost i lugn och ro. Alla sätt är bra utom...

  • 2 februari 2017 12:02

    Tack för alla tips! Ska testa både vitlöksté och lök-mjölk, det låter så förfärligt så det borde skrämma bort det mesta...Kanske även bra i bantningssyfte ha ha!

  • 3 februari 2017 07:27

    Tusen tack för recept, ska def prova ☺️. Alltid kul få lite inspiration då jag är ensam vegetarian i familjen.

Logga in för att skriva en kommentar.