Frangipane LCHF
Såg goda italienska muffins på Trädgårdsmåndag igår och blev sugen på att prova. Bakade upp en omgång idag och kokade lite hallonsylt. Jag ska dekorera mina muffinf med sylt och vispgrädde och servera efter middagen i kväll.
Frangipane LCHF 8 st, gräddas i 22 minuter i 150 grader
200g smör
2 dl sötning
2 dl mandelmjöl
0,25 dl kokosmjöl
0,5 hatt vanilj
4 ägg
Servera antingen som på TV med topping av creeme cheese eller med sylt och grädde.
Gillar
Kommentarer
-
Alltså den lilla hatten (korken) som sittet på vaniljessensflaskan.
-
Jag gjorde hål i muffinsen med en urkärnare och fyllde dem med sylten, sedan bredde jag den vispade grädden ovanpå och satte ett hallon på verje muffins som dekoration. Frangiapanen försvann i ett nafs som efterrätt - det här receptet ska jag spara. Borde funka som tårtbotten också...
Logga in för att skriva en kommentar.