Parmesankyckling, 11/40
Mest blir det samma mat, vecka ut och vecka in. Varken maken eller sonen kommer med förslag när det är dags att skriva veckomeny - och skulle man pressa dem blir det typ stekt falukorv, ärtsoppa, pannkaka eller köttfärssås.
Nu har jag börjat riva ut intressanta recept ur tidningar och sätta upp dem på min whiteboard i köket, så att det blir av att laga dem. Ett nytt recept i veckan tycker jag min förändringsobenägna familj ska överleva....
Idag blev det ugnsbakade kycklingfiléer på en bädd av gräddstuvad spenat med mycket parmesanost över. Serverades med blomkålsris och körsbärstomater. Fick faktiskt godkänt!
Idag åt jag;
- proteinbröd med rostbiff och ost, Skyr blåbärsyoghurt
- kaffe med dammsugare (LCHF)
- parmesankyckling
...och nu efter bastubad och bloggande ska det bli te, vatten och lite nötter....
Kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar.
Ingen har kommenterat detta inlägget.