Morot riven på hård bröd
När jag gick i gymnasiet läste jag kostkunskap. Jag lärde mig att morötter innehåller karotten som är ett förstadier till A-vitamin. Jag lärde mig också att A-vitaminer är fettlösliga. Jag lärde mig att karotten är bra att äta för att kunna bli lättare brun. Det gjorde att jag drog slutsatsen att det borde vara bra att äta råriven morot som pålägg på en smörad smörgås. Jag började äta 3 husmans med råriven morot varje morgon. Jag blev brun den sommaren.
Igår pratade jag med min syster som berättade att just nu är hon så förtjust i råriven morot. Då kom jag på att jag åt råriven morot på hårdbrödsmörgås varje morgon. Nu tänkte jag att jag måste testa om vad jag tycker om det nu. Jag måste säga att jag är mer förtjust i att äta moroten som den är. Så jag kommer att äta moroten som den är.
Däremot tycker jag att min syster har rätt. Råriven morot är fantastiskt gott att äta till nästan vilken mat som helst.
Gillar
Kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar.
Ingen har kommenterat detta inlägget.