Keso med ägg, Keso med ägg, Keso med tonfisk och ost...??
Kommentarer
-
Skrattar gott åt din DB.... Attans bra att börja flytten med att "bära runt" på 185 cm karl!! Bära kartonger o möbler o ta en redig dansrunda, kommer bli minus i kcal, om du slappnar av med ett glas vin. MEN!!! Ska man dricka vin ska man göra det med gott samvete..... Jag gick på en amerikansk kesodiet ett tag för 100 år sen, Vi åt keso med ostkuber,skinka,räkor,ägg,tonfisk,annanas....mm... Tillslut så åt man keso med....keso...haha Keso o kanel är gott, kanske ett par småhackade äppelbitar i. Till kött kan du tina broccoli,läggöver -keso- och riven ost (finns 5% om du letar fett, in i mickron tills osten smält ordentligt Mumma!! Lycka till och sluta "bära runt" på arbetsmaterialet, Du behöver din rygg själv! haha
-
HAHA!! Ja minus i kcal är aldrig fel ^^ allt minus är PLUS :D oj fungerade det bra? :P Keso är fint asså.. kan man inte göra en typ ostkaka på keso undrar jag? :P ja keso å kanel är wunderbart! med päpple!! Tack för tanken.. ja ryggen måste jag ju använda i ett "par" år till.. sisådär... massa :P hahaha
-
Just hittat kesoplättar mm på recept, ska precly prova i våffelgärnet, keso,ägg o dinkel. Kan säkert funka som en finfin mellanmålsmacka med nått nyttigt på....;)
-
är det enl lchf ? lr fåt man äta dinkel då? *nollkoll* ^^
-
Jag brukar reda såser med arrowrot, då det är "bättre" än vitmjöl och Dinkel istället för vitmjöl när det krävs mer. Det är lättare för kroppen att ta upp mm.Kommer inte riktigt ihåg fördewlarna, men min mångåriga "matletning" har lett mej till dinkel och bovetekross istället för vetemjöl och havregryn. Jag törs nog säga att det e LCHF beroende på hur mycket ost o vilken fetthalt du tar. Keson "bättrar ju på" ostsmaken o smälltningen. Krydda oxå.Salt peppar tex
-
ahaa... jag är inte så insatt i lchf alls.. jag bara inte äter så mkt kolisar, försöker åtminstone hålla mig under 100gr/dygn... men ibland blir det mer å ibland mindre ^^ Okey ska testas =)
-
En idé absolut.... :)
Logga in för att skriva en kommentar.