icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en tjej som har i stort sett hela sitt liv levt efter sin mage. Lång tid utan att veta varför jag mått dåligt etc. Nu har jag fortfarande inte fått någon diagnos men det lutar starkt åt IBS efter att ha gjort alla uteslutningsmetoder. Har också kämpat en hel del med matstörningar och har blivit överkänslig mot det mesta av våra födoämnen. Bloggen kommer väl mest att handla om allt möjligt men mest ett plakat där jag kan få skriva av mig om min mage aka bajsdag etc :P

Kort lista över vad jag inte kan äta:


Gluten (gasmask behövs)
Havre (kliar på låren och utslag)
Ägg (gasmask här också om man nu inte tycker om ruttna ägg)
Kyckling/Kalkon = alla fågelfä
Soja
Cashewnötter (klarar en del men sen kliar det på magen)
Bönor (för svårt för magen)
Mjölk (det jag tål "bäst" vilket gör att jag skiter fullständigt i att bry mig)
Selleri
Rabarber
Jordnötter
Potatis ( i viss mån men magen känns jäst efteråt)

Säger då det att det är tur att jag är en salladslover och kan äta fisk och skaldjur :D
31 oktober 2010 10:03

2 olika typer

Jag har kommit fram till att det finns två typer av människor här i världen när man blir sjuk:

Dom som kräks och dom som får diarré.

Jag tillhör tyvärr den sistnämnda. Hade nog gjort nästan vad som helst för att få tillhöra grupp nr 1.
Låter det sjukt?

Kanske det men vilket är värst egentligen?
Att vara dålig (fysiskt) och fisa illaluktande och springa på toaletten stup i kvarten och ändå inte känna den här lättnaden av illamåendet efteråt

eller:
att vara dålig (fysisk) och må illa men sen kräkas och känna den här lättnaden som brukar följa ca 10min efter att magen har vänt sig in och ut?

BARA 9H KVAR PÅ JOBBET.....

Får se det positivt : jag får en jäkla massa motion upp och ner för trappan till toaletten...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.