Halva dagen gjord so far
Varför är det så svårt att ENDAST äta det man gjort till lunch och INTE gå och småäta innan/under och efteråt??
Tips på hur man ska göra för att inte småäta när man ordnar till maten?
Själv brukar jag alltid dricka något eftersom det oftast är sådan att man är törstig och inte så värst hungrig.
Och eftersom det verkar som om alla har sin vägningsdag idag så passade jag också på mig att ställa mig på vågen idag. Ingen bra siffra (eller jo men mitt huvud måste bara få in att det är okej).
Sen kan jag alltid skylla på att jag har ätit en massa jag inte tål hela helgen så magen mår inte så himla bra idag. Jobbigt det där.
För det är så svårt att motstå t ex tonfiskröran eller att "bara" smaka på potatissalladen med majonnäs i.
"Äsch det lilla gör ju väl inget?" - nä, inte om magen mår bra men om jag har ett virus i kroppen och har haft problem hela veckan tro mig fan då att det "lilla" (som blev mycket eftersom jag kommer in i tankegången - skitsamma jag står ensam på jobb) gör väldigt mycket!
Sen misstänker jag att den där tonfiskröran INTE var den färskaste för så som jag mådde igår är inte helt normalt.
Nej, nu måste jag ta mig bort från Ysterns lägenhet och välfyllda kylskåp (dom har ost gott) och ta mig ner till stan för en sväng <ångest, avskyr att gå i stan.
Fan vill inget idag, varken vara inne eller ute och jag känner viruset i kroppen. Fanfanfan.
Kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar.
Ingen har kommenterat detta inlägget.