icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hillu!
Välkommen till min blogg som kommer handla om min vardag, min kamp mot vågen och hur jag mår från dag till dag
Jag har alltid varit väldigt öppen och ärlig i mina bloggar och tänker inte behandla denna annorlunda!

Jag har alltid kämpat med vikten, med både bra och dåliga metoder. 2009 gick jag ner 20kg med LCHFmetoden, men slutade senare med den och gick 11 kg, men nu har jag bestämt mig för att gå ner till 73 igen! Följ med på min resa :-)

Kram och puss
17 januari 2011 21:18
7

suupergod middag!

Godkväll fina matdagbokare! Idag åt jag verkligen en god middag, asiatisk gryta med kyckling,paprika, purjolök och champinjoner - MUMS! Emma tyckte också om det, lyckat! Men: Vaaad är det med mens och äta choklad?! Åh, jag blir så galen - det har gått suuper hela veckan och så slår denna skiten till, två dagar innan invägning - nein! Blir lite bummed out över det hela, för jag har tagit tre chokladbitar och det känns inte helt okej - även om jag har "råd".. Men imorgon börjar träningsprogrammet, fick en helt underbar sida utav en kompis -> [LANK]http://www.bodybuilding.com/exercises/[/LANK]! Väldigt bra om man behöver lite tips på vad man kan syssla med hemma och på gymmet, jag gillar det faktum att man kan välja vilka muskler och om man är gröngöling eller inte :-) titta och se om den passar er! Hur har eran dag varit? Nu blir det lite musik! Kramis

Kommentarer

  • 17 januari 2011 21:44
    Molla1
    Har du receptet på den grytan?
  • 17 januari 2011 21:57
    2st kycklingfileér 1 gul lök 2-3 paprikor (gul/röd - ger fin färg i grytan!) Champisar Purjolök Grön currypasta chili, helst färsk, men pulver gick fint det med! Cocosmjölk, jag använde light och det smakade preciis lika bra!:) Fräs löken i olja, skär kycklingen i skivor och stek den tillsammans med löken. rör ner lite currypasta, 2 tsk brukar räcka för god smak, för lite mer hetta behövs ungefär 3, salta. häll i cocosmjölken och släng i paprikorna och champisarna. Låt det puttra på medelvärme en liten stund, i slutet slängde jag i purjolök - blev matigare! Om såsen känns för lös så använd en matl.grädde, det gör den lite tjockare. (vitlök gör denna grytan ännu godare, prova det med:) Servera till nudlar eller ris! hoppas det dög!:)
  • 17 januari 2011 21:59
    Molla1
    Absolut! Det låter väldigt gott, detta ska testas.... Tack, tack!
  • 17 januari 2011 22:10
    Och det går snabbt :-) varsegod!
  • 17 januari 2011 22:12
    Molla1
    Perfekt när maten går fort att laga i veckorna när man kommer hem från jobbet och har hämtat trötta barn på dagis/fritids....=)
  • 17 januari 2011 22:15
    Precis! och jag har aldrig tålamod att stå så länge, speciellt inte när man är hungrig som en varg:)
  • 18 januari 2011 14:36
    Molla1
    En fråga till: är detta receptet för 2 port?

Logga in för att skriva en kommentar.