icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej
Jag var medlem för några år sedan. Det var roligt och resultatet blev bra. Tänkte jag skulle bryta mig ur Corona-matbubblan. Det har varit lite knasig mathantering mellan varven. För mycket kex och smörgåsar. Det är inte bra för levern och gallan. Så nu startar jag om igen. För att få balans på näringsintagen och maxa bästa möjliga.
Tar det i min takt och njuter av varje dag det blir bra.
28 januari 2022 11:53
3

Hej

Hej

Nu är jag tillbaka igen efter något års uppehåll. Det gick bra förra gången så det hoppas jag på den här gången också.

Det är riktigt roligt att försöka få ihop dagens lunch med frukost och middag.  Med bra näringsbalans. Det tar lite tid men det har jag gott om nu vid min höga ålder av 77 år. 

Jag jobbar lite ålderdomligt kan man väl säga. Har med mig gammaldags matlagning hemifrån. Det är enkla rätter och lite spill. Här kastas inget, om det går. Fast i förrgår gjorde jag en riktig miss. Gulaschsoppa som absolut inte var god. 

Vi får väl se vad det här leder. Hoppas på bättre lever och galla. Och piggare hjärta. Det är mina mål. Kan jag dessutom få bort bilringen runt magen är det toppen. Vet inte vad som händer, men där hamnar allt överskott.

Ha en glad dag.

 

 

Gillar

Kommentarer

  • 28 januari 2022 15:05

    Trevligt att se dig här, lycka till med nystarten! smiley

  • 28 januari 2022 21:20
    Bella50

    Hej hej...tror inte vi är ” bekanta”...men välkommen tillbaka. Här är det gott att vara ... 👏👏

  • 29 januari 2022 16:48
    MagganD

    Vad menar du med "gammaldags matlagning"? *nyfiken*

    Jag gjorde stuvade makaroner och stekt falukorv igår. Lite socker i makaronerna. 😋 Men de var till Gubben, själv åt jag shiritakinudlar. *skrattar*

    Lycka till och Välkommen!

Logga in för att skriva en kommentar.