icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej
Jag var medlem för några år sedan. Det var roligt och resultatet blev bra. Tänkte jag skulle bryta mig ur Corona-matbubblan. Det har varit lite knasig mathantering mellan varven. För mycket kex och smörgåsar. Det är inte bra för levern och gallan. Så nu startar jag om igen. För att få balans på näringsintagen och maxa bästa möjliga.
Tar det i min takt och njuter av varje dag det blir bra.
30 januari 2022 23:14

Hej igen

Hej

Nu kan jag äntligen blogga lite. Internetanslutningen funkade inte, har letat fel i 2 dagar. Kom på att jag kunde vända på kabeln och låta in och utgång byta plats. Ingångskabeln var lite klämd så det blev dålig anslutning. Fasar för att behöva köpa ny dator. Jättedyra. Tar flera dagar att få igång den och flytta över allting. Puh, jag klarar mig lite till.

Tack för Välkommen. Det känns skönt. Hoppas kunna bidra med lite smått och gott alltersom andan faller på. Gammaldags mat, ja vad är det? För mig är det den matlagning jag växte upp med. Husmanskost. Enkel, lättlagad, inga krångliga ingredienser, får aldrig ihop smakerna. Tar tillvara rester och gör så mycket som möjligt  från grunden. Så lite färdigköpt som möjligt. Det kunde jag aldrig när jag jobbade. Jo, på semestern. Då hade jag tid att laga mat. Roligt var det också. Kasseler med mimosa-sallad och kokt potatis t.ex.

Vi kanske bloggas i morgon. Hej då

 

 

 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.