icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Efter att ha hibernerat och prioriterat fel saker i flera år -

Den leende krigaren har vaknat!
21 december 2010 18:03

Maten till middag idag består utav...

Enkelpanerad stekt torsk med kokt potatis, morotstagliatelle och yoghurtsås med kapris, till detta serveras hemmagjord svartvinbärssaft. Hemligheten med att steka torsk ur ett fruset torskblock är tvådelad; det första är att skära blocket när det fortfarande är lite, eller egentligen rätt mycket, fruset. Då får man fina bitar. Den andra hemligheten är att steka på låg temperatur, under lång tid. Då behövs det inte så mycket matfett heller samtidigt som fisken håller ihop. Jag kommer att lägga ut mina tre "torskblocksrecept"; [KURSIV]fisk i[/KURSIV] [KURSIV]paket, enkelpanerad stekt torsk[/KURSIV], [KURSIV][/KURSIV]och saltsjuden [KURSIV]torsk[/KURSIV] med dillsås efterhand som jag lagar till dem och tar bilder och så...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.