icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
20 januari 2013 18:07
4

Langos blev inte vad jag hade tänkt mej ;-(

Gjorde Langos idag efter alla konstens regler, men smeten blev jättetunn? Det står att man ska klicka ut smeten på en plåt. Jag fick en supertunn "kaka" som fick "spettas" loss! Vad har hänt? Någon som vet var felet ligger? Ska det vara dinkelmjöl i? Tacksam för råd!

Kommentarer

  • 20 januari 2013 21:14
    Inte blev det fluffigt, det ska tydligen bli bröd men jag lyckades inte i alla fall.
  • 20 januari 2013 18:10
    Halfdevil
    Vilket recept har du använt?
  • 20 januari 2013 18:12
    Det som finns här på matdagboken står som LHCF recept.
  • 20 januari 2013 18:17
    Halfdevil
    Okej, nu har jag har bara gjort vanliga langos men kollade receptet här. Det ska inget mjöl vara i alls, bara ägg, ost och färskost. Borde bli nåt fluffigt omelett aktigt med det innehållet tycker jag.

Logga in för att skriva en kommentar.