icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej  

Här   är  jag  en levnads   glad  och  positiv    kvinna    ,  transplanterades  en ny  njure  6 nov  2011 ,   lagar  mycket  god  och  nyttig   mat  och  nu  LCHF  och  återförsäljare  på deras   produkter !
24 september 2014 08:35
1

Recept laga ikväll

4 portioner

600 g fläskfilé

salt, peppar

1 msk smör eller margarin

10 skivor salami

2 msk färsk timjan

1 dl strimlad, inlagd paprika

Gräddkokta rotfrukter:

800 g blandade rotfrukter, t ex morot, kålrot, palsternacka

gul lök

milda feferoni

3 dl vispgrädde

salt, peppar

1 1/2 dl riven ost

Ugn: 200°

Gör så här

  1. Gräddkokta rotfrukter: Skala och skär rotfrukterna i bitar. Skala och skiva löken tunt, skiva feferonin. Blanda rotfrukter, lök, feferoni, grädde, salt och peppar och häll i en smord ugnsfast form. Strö över ost. Täck med aluminiumfolie och tillaga i ugnen, ca 1 timme.
  2. Putsa köttet och krydda med salt och peppar. Bryn köttet runt om i en stekpanna med smör. Ta upp köttet och skär snitt i köttet. Fyll snitten med salami, timjan och strimlad paprika. Lägg köttet ovanpå rotfrukterna och tillaga i ugnen tills köttet är genomstekt, ca 20 minuter.

Kommentarer

  • 24 september 2014 08:47
    gittan52

    Det ser gott ut. Ett tips, lägg in detta under Recept och dela med dig till alla. Större chans att fler kan ta del av det eftersom alla kanske inte hittar igen det i din blogg.

Logga in för att skriva en kommentar.