icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
12 maj 2012 09:19
2

Pizzadeg och ett gott långpannebröd!

Här kommer lite tips på ett bröd och botten till pizza... Pizza: 2 ägg 4 msk olivolja 1 dl grädde 1 nypa salt vispa i hop detta. 2 tsk basikia el oregano samt 3 msk fiberhusk vispas i- låt svälla. Bred ut tunt på plåt med bakpapper. Grädda 15-20 miuter i 200 grader. Ta ut och lägg på fyllning och grädda sen i 10-20 minuter i 250 grader.. Kom ihåg att dubbla receptet om man ska göra en hel långpanna... Gott! Långpannebröd med frön: 4 ägg ½ burk kesella 10% 1 msk bakpulver 1 msk brödkryddor ½ tsk salt 60 gram sesamfrön 60 gr kruskakli 70 gr solrosfrön ½ dl linfrö 50 gr smält smör ½ dl pumpafrön Sätt ugnen på 175 grader. Vispa äggen lätt och blanda i allt utom pumpafrön, Bred ut semeten på ett bakplåtspapper i en längpanna och strö över pumpafrön. Grädda i 15 minuter mitt i ugnen. Skär brödet i rutor och förvara i frys eller plastpåse..

Kommentarer

  • 12 maj 2012 10:21
    hej det låter jättegott ska jag skriva av. tack hälsn yrla
  • 12 juli 2012 22:50
    Libergen
    Tack för recepten, låter gott!

Logga in för att skriva en kommentar.